Bestel een schapenvacht en ontvang een gratis konijnenvacht!

 

Knusse actie

Maak het gezellig binnen met de mooiste vachten. Ontvang NU een gratis bijpassende konijnenvacht ter waarde van €11,99 bij bestelling van een schapenvacht.

Zoekt u naar een manier om het binnen nog knusser te maken? Dan is een natuurlijke vacht een mooie manier om dat te doen. Bestelt u een schapenvacht bij Wildlife Design, dan krijgt u er een gratis bijpassende konijnenvacht bij! Zo ontvangt u twee vachten voor de prijs van één.

Een gratis konijnenvachtje bij uw bestelling

Let op: u krijgt slechts één konijnenvachtje per bestelling. De kleur van de konijnenvacht is afhankelijk van de voorraad.

Schapenvacht met een konijnenvacht als cadeau

Een schapenvacht is, vanwege z’n omvang, vaak terug te vinden op een stoel of bank. Maar zodra u zich straks op de bank nestelt (mét die nieuwe schapenvacht natuurlijk) is het wel zo leuk om ergens anders in huis wat extra decoratie aan te brengen. Onze konijnenvachten zijn in dat geval perfect!

Welk konijnenvachtje past in uw interieur?

Leg ze op tafel met wat andere accessoires of op een tafel onder een dienblad: met deze ecologische vachtjes kunt u eindeloos variëren. Konijnenvachten zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren. Er is dus altijd wel een konijnenvacht die in uw huis past. U ontvangt bij bestelling van een schapenvacht een bijpassende konijnenvacht helemaal gratis. Deze ecologische konijnenvachten zijn, net zoals al onze schapenvachten, een zogenaamd restproduct. Dit duurzame accessoire zal uw interieur helemaal af maken!

 

Let op! Niet geschikt voor huisdieren.

Meer info: WhatsApp ons!