Ecologisch gelooide duurzame huiden en vachten

Bij Wildlife Design kunt u terecht voor een écht ecologische en duurzame huiden en vachten. Een kwaliteitsproduct dat op de meest diervriendelijke manier wordt verkregen en tegelijkertijd ook nog eens ecologisch wordt geproduceerd. De huiden en vachten van Wildlife Design zijn ecologisch gelooid, dit betekent dat onze vachten biologisch afbreekbaar zijn en met liefde voor dier, milieu en mens verwerkt worden. Bij dit proces worden er dus geen zware chemicaliën of giftige stoffen gebruikt tijdens de productie. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij keuren de alle producten voor verkoop, daardoor voldoet de huid of vacht die u ontvangt aan hoge kwaliteitsnormen. Voor echte ecologische huiden en vachten moet je dus bij Wildlife Design zijn.  

Onze garantie

Wildlife Design biedt een “Blij dier garantie” aan haar klanten. De “Blij dier garantie” houdt in dat de dieren genoeg ruimte hebben gekregen om te kunnen grazen en daardoor een fijn leven hebben gehad. Daarnaast garanderen wij ook dat Wildlife Design alleen gebruik maakt van restproducten uit de voedselindustrie om onze eindproducten te produceren, u ontvangt dus een duurzaam product wanneer u bij Wildlife Design bestelt. Alle huiden en vachten die in onze webshop te koop zijn, krijgen zo een tweede functie.

De dieren worden nooit gehouden voor enkel hun vacht of huid. U kunt dus met een gerust hart een huid of vacht bestellen op Wildlife Design. De huiden en vachten zijn in vele verschillende kleuren en patronen te bestellen.

Wildlife Design verkoopt onder andere schapenvachten en koeienhuiden. Maar ook voor wat kleinere dierenhuiden kunt u bij ons terecht, wat dacht u bijvoorbeeld van onze geitenhuiden of kalfshuiden?

Maar dat is nog lang niet alles, hier vindt u een link met al onze huiden en vachten. Kortom, voor ieder wat wils!