Eerlijk, ecologisch & duurzaam

Alle huiden en vachten van Wildlife Design voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De producten uit onze collectie worden stuk voor stuk met de hand geselecteerd. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan de kleur, kwaliteit van de vacht en de herkomst. Alle huiden en vachten zijn ecologisch gelooid en op duurzame wijze verkregen. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige collectie schapenvachten.

 

Bij Wildlife Design besteden we veel aandacht aan de herkomst van onze producten. Alle huiden en vachten zijn een zogenaamd restproduct. Dat betekent dat er geen enkel dier wordt gehouden voor zijn vacht of huid. De vacht of huid is dus een restproduct dat anders weggegooid wordt. Bij Wildlife Design zijn we ervan overtuigd dat deze producten een tweede leven verdienen. Door een goede behandeling ontstaat er een duurzaam product dat nog jarenlang meegaat. Dat zie je terug in de verzameling topproducten in onze collectie!

 

Alle producten uit onze collectie zijn afkomstig van verschillende Europese, ecologische looierijen. Wij hebben intensief contact met de looierijen en bezoeken deze regelmatig. Wij selecteren onze producten met de hand. Daarbij is er altijd een uitgebreide test op kwaliteit. Op die manier haalt u met een aankoop bij Wildlife Design niet alleen iets heel bijzonders in huis, maar ook een duurzaam en eerlijk product van hoge kwaliteit.

 

Kunnen we u ergens mee helpen? Het team van Wildlife Design staat graag voor u klaar! Wist u dat u de antwoorden op veelgestelde vragen op deze pagina vindt?

Voor alle overige vragen is onze klantenservice bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 tot 20.00 uur.

×