Konijnenvacht kopen

Bent u van plan een konijnenvacht te kopen? Dan bent u bij Wildlife Design aan het juiste adres. Wij kopen de mooiste konijnenvachten in die uiteindelijk prachtig bij u thuis zullen staan. Een konijnenvacht is heeft namelijk het perfecte formaat om op tafel, een bijzettafeltje of de schouw te leggen. Hoe zou u deze sfeervolle vachten combineren?

Meteen een konijnenvacht kopen? Bekijk al onze vachten hier! >>

Onze collectie bevat verschillende konijnenvellen. Van vachten met een print tot natuurlijke vachten: bij Wildlife Design hebben we altijd de mooiste konijnenvachten in onze webshop staan. Combineer meerdere konijnenvachten met elkaar voor een luxueus effect of kiest juist voor één vacht om alle aandacht naar dat konijnenvel te trekken.

Zachte konijnenvachten

Een konijnenvacht staat bekend om z’n ultieme zachtheid. Bij Wildlife Design zijn we gek op alles wat zacht is. Daarom hebben we veel dierenhuiden in onze collectie opgenomen. Waar een konijnenvacht vaak puur als decoratie gebruikt wordt, kunnen schapenvachten, koeienhuiden, geitenhuiden en andere exclusieve huiden vaak ook nog als wand- of vloerkleed gebruikt worden.

Al onze konijnenvachten zijn restproducten

Al onze konijnenvachten komen zijn en zogenaamd restproduct. Als u één van onze konijnenvachten koopt, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de herkomst van onze vachten. Wildlife Design is geboren uit liefde voor de natuur. Daarom zorgen we er altijd voor dat de dieren niet worden gehouden voor hun vacht. In onze webshop zijn dus uitsluitend vachten te vinden die een zogenaamd restproduct zijn. Na een grondige reiniging en bewerkingen kunnen de vachten nog jarenlang mee als prachtig decoratief item bij u in huis. Taxidermie is volgens ons een kunstvorm die ervoor zorgt dat de pracht en praal van dieren worden behouden. Dat betekent dus ook dat we dit niet weg willen nemen uit de natuur. Door het dier na het overlijden zorgvuldig te behandelen blijft het jarenlang mooi.

Konijnenvacht kopen voor uw huis?

Een konijnenvacht staat prachtig in ieder huis. Wij begrijpen dan ook dat u het liefst een aantal konijnenvellen tegelijk zou willen bestellen. Speciaal voor de liefhebbers hebben we daarom ook pakketjes van twee of drie konijnenvachten. Dit geldt alleen voor de bedrukte vachten. De onbewerkte vachten zijn los verkrijgbaar. Welke kleur is uw favoriet? Er is altijd wel een kleur te vinden die past bij uw interieur.    

De waardering van wildlifedesign.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 216 reviews.
×

Whatsapp met ons!

×