Maak het gezellig binnen met de mooiste vachten. Ontvang NU een gratis bijpassende mini vacht ter waarde van €13,49 bij bestelling van uw dierenvacht of- huid.

Zoekt u naar een manier om het binnen nog knusser te maken? Dan is een natuurlijke vacht een mooie manier om dat te doen. Bestelt u een dierenvacht of- huid bij Wildlife Design, dan krijgt u er een gratis bijpassende konijnenvacht bij! Zo ontvangt u twee vachten voor de prijs van één.

Een gratis konijnenvachtje bij uw bestelling

Let op: u krijgt slechts één konijnenvachtje per bestelling. De kleur van de konijnenvacht is afhankelijk van de voorraad.

Schapenvacht of dierenhuid met een konijnenvacht als cadeau

Een schapenvacht is, vanwege z’n omvang, vaak terug te vinden op een stoel of bank. Maar zodra u zich straks op de bank nestelt (mét die nieuwe schapenvacht natuurlijk) is het wel zo leuk om ergens anders in huis wat extra decoratie aan te brengen. Onze konijnenvachten zijn in dat geval perfect!

Welk konijnenvachtje past in uw interieur?

Leg ze op tafel met wat andere accessoires of op een tafel onder een dienblad: met deze ecologische vachtjes kunt u eindeloos variëren. Konijnenvachten zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren. Er is dus altijd wel een konijnenvacht die in uw huis past. U ontvangt bij bestelling van een schapenvacht een bijpassende konijnenvacht helemaal gratis. Deze ecologische konijnenvachten zijn, net zoals al onze schapenvachten en andere dierenhuiden, een zogenaamd restproduct. Dit duurzame accessoire zal uw interieur helemaal af maken!   

Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig bij aanschaf van een dierenvacht of -huid m.u.v. konijnenvachten, geprinte/geverfde koeienhuiden en patchwork vloerkleden.
  • Maximaal 1 gratis minivacht kado per klant
  • Het minivacht wordt automatisch bij je bestelling meegeleverd

 

Let op! het mini vachtje is niet geschikt voor huisdieren, de schapenvachten natuurlijk wel:)