Een zakelijke prijslijst ontvangen?

Wildlife Design is gespecialiseerd in het importeren van huiden en vachten. Van schapenvachten en konijnenvachten tot koeienhuiden, kalfshuiden, geitenhuiden en exclusieve huiden: in onze webshop vinden consumenten altijd een vacht die in hun interieur past.   Bij Wildlife Design zijn we er dus voor consumenten, maar ook voor ondernemers! Als groothandel in huiden en vachten voorzien wij winkels, interieurdesigners, hotels en restaurants van de mooiste, natuurlijke accessoires. 

Staat u op een markt, braderie of op een beurs? Of heeft u een winkel, restaurant of hotel? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vandaag nog een prijslijst!

De voordelen van een groothandel in huiden en vachten

Wildlife Design is in feite geen groothandel in huiden en vachten, maar we bieden klanten toch graag de voordelen van een groothandel aan. Doordat we alles rechtstreeks importeren kunnen wij onze huiden en vachten extreem scherp aanbieden.   Wanneer u meerdere schapenvachten, koeienhuiden of andere producten uit onze webshop tegelijk wilt bestellen, informeer dan naar onze speciale groothandelprijzen! Ook als u dealer zou willen worden of op zoek bent naar een partnership kunt u contact met ons opnemen.

Schapenvachten en koeienhuiden inkopen bij een groothandel? Neem contact op met Wildlife Design!

Als verkoper kun je bij Wildlife Design terecht voor de mooiste schapenvachten en koeienhuiden, maar ook in konijnenvachten, kalfshuiden, koeienhuiden, geitenhuiden en exclusieve huiden hebben we een breed aanbod. Wist je dat Wildlife Design nog veel meer biedt naast huiden en vachten? Zo zijn we ook gespecialiseerd in de verkoop van schedels, vlinders en opgezette dieren.    Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van deze natuurlijke accessoires, dan helpen wij u als groothandel graag verder! Als retailer profiteert u bij Wildlife Design van verschillende voordelen:
  • Scherpe groothandel prijzen
  • Ruimste aanbod van Nederland
  • Vachten en huiden van de hoogste kwaliteit
  • Rechtstreeks geïmporteerd bij Europese en Zuid-Amerikaanse aanbieders
  • Snelle levering
[contact-form-7 id=”17692″ title=”Bedrijf aanmelden”]